Företag Översikt

J & A (International) Ltd är ett privatägt företag i hjärtat av Lincolnshire, sysselsätter över 120 personer. Grundades 1979 och har gett kontinuerligt högsta kvalitet och service vid tillverkning av plaggmärkningar till tvätterier och tillverkare av arbetskläder.

Inget annat företag kan erbjuda en sådan mångfald och omfattande produktsortiment. Från industrin till mode, alla dina krav tillverkas under ett tak.

J & A erkänner den avgörande betydelsen av leveranstider och kan erbjuda den snabbaste leveranstiden i branschen.

Produkterna inkluderar screen-tryckta märken och trnsfers, reflekterande produkter, värmefixeringsmaskiner, bandetikett och broderade emblem. Förutom märkning för säkerhet, fritid och sportkläder, har många av J & A produkter utvecklats specifikt för användning i industriella miljöer och för att klara påfrestningarna i kommersiell tvättning.

J & A: s produkter är kända runt om i världen, med distributörer och representanter i alla hörn av världen.
 

Historik av företaget

J & A (International) Limited bildades i slutet av 1970-talet av parter involverade i den textilla detaljhandeln och uniformindustrin. Företaget startades för att ge ett utbud av screentryckta emblem tillverkade med teknik som utvecklades i USA. J & A var som första företag i Storbritannien att specialisera sig på detta område och har sedan dess kontinuerligt lyckats behålla sin position som marknadens ledande producent av dessa produkter.

Från den ursprungliga användningen av något robust, enkel värmefixeringautrustning har bolagets expansion resulterat i  ständig utveckling av nya och förbättrade produkter och innovationer. Numera har produktlinje kraftig utökats med en myriad av transfers, flamresistenta transfers , textilmärkningssystem och modedekorativa produkter. Värmefixeringsmaskiner maskiner, reparationsmetoder för textilier  och streckkodsetiketter har alla också utvecklats av J & A International, vilket resulterar i en organisation med möjlighet att tillgodose alla typer av kunder och industrier.

Baserat i Lincolnshire, använder J & A International de senaste tekniska framstegen för att säkerställa hög kvalitet på sina produkter och nivån på servicen till både kunder och klienter. Företaget har åtagit sig att ett pågående investeringsprogram ser till   att den senaste utvecklingen inom Computer Aided Design, Manufacturing Control och screentryck genomförs.

J&A International in Spilsby Lincolnshire